top of page

Taverne & Zaal
 

Café de Pynas is een gezellig café waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. Het is gelegen in een levendige buurt en heeft een ontspannen sfeer. Het menu biedt een verscheidenheid aan gerechten, van hartige snacks tot stevige maaltijden, en er is ook een brede selectie van discrete, waaronder bieren & wijn. Het is een populaire ontmoetingsplaats voor zowel de lokale bevolking als toeristen en de vriendelijke sfeer en goede service maken het een ideale plek om te genieten van een avondje uit.

PynasSfeer-6731[1].jpg
PynasSfeer-color.jpg

Taverne

Taverne De Pynas is gehuisvest in een authentiek pand in het historische Maasland. Wij bieden een gezellige bar waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Ons café is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag of om gezellig bij te praten met vrienden. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan dranken; van verse koffie tot bier en goede wijnen. Op onze menukaart staan heerlijke gerechten, of smakelijke hapjes voor bij de borrel. Kom je alleen of met een groep, bij ons voel je je altijd welkom!

pynas party blue.jpg

Gelagzaal

Café de Pynas beschikt ook over een zaal die gebruikt kan worden voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften en bedrijfsbijeenkomsten. De zaal is ruim en kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de gasten. Er is een professionele geluidsinstallatie en er zijn tal van beschikbare opties voor catering en entertainment. Het personeel van Café de Pynas staat klaar om te helpen bij het plannen van evenementen en om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

bottom of page